keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Martan Peitto vol. 369

Tadaa, se on valmis, valmis,valmis,vaaaaaaaalllllmiiiiiiiiis !!!!!

Olen niin ylpeä itsestäni, työ ei ollut vaikea mutta tekeminen kesti silti pienen ikuisuuden !
Vähän sellainen huvikumpufiilis.....

Kankaathan on GG:n viime talven mallistosta. Aplikaatio kuvat on napattu meidän piparimuotti valikoimista. Vihreä pitsi on Tildaa, samoin kaikki nauhat, valkoinen pitsi on jostain laatikon kätköistä. Peiton tausta on pehmeää fleeceä Martan äidin pyynnöstä, peittoon ei voinut ommella nappeja tukehtumisvaaran vuoksi, joten päätin laittaa nauhat ja pitsit pitämään etu- ja takaosan kiinni toisissaan.

Peittohan on tehty pienelle Marttatytölle jonka tapasimme Niilon kanssa sairaalassa, Martta on pieni Noonan tyttö ja hän sekä hänen äitinsä ovat ihania valloittavia persoonia, jotka ovat pelastaneet monta hetkeä sairaalassa.
Monesti jaksaminen sairaan lapsen kanssa on todella pienestä kiinni, toisen ihmisen läsnäolo ja kannustavat sanat auttavat niin pitkälle ja paljon ettei sitä moni uskokkaan. Tämä peitto on tavallaa minun kiitokseni siitä ystävyydestä ja niistä hetkistä jonka olen Martalta ja Terhiltä saanut. Kiitos ja Iso halaus, nyt minulla on hyvä syy tulla teille kylään !

Niin ja tässä tarinassa on hauskatkin osansa, Martta ja Niilo jakoivat saman huoneen K6:lla pariin otteeseen, minusta on ollut hauska sattuma että NiiloVaarin (jonka mukaan Niilo on saanut nimensä) vaimon nimi oli Martta. Olemme naureskellee että siellä ne taas pötköttää Niilo ja Martta vierekkäin !


1 kommentti: