keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

9,2 metriä viirinauhaa




Niilo Papaniitin juhlat lähenevät, toivon tietysti lämmintä säätä, aurinkoa sekä taivaalle että sydämiin. Jos keli sallii nämä viirit levitetään terassin reunaan toivottamaan vieraat tervetulleeksi, jos tihuttaa vettä laitan ne yläkerran kaiteeseen !!!

Seuraavaksi minä haluan Tildata !!!!


Annika
  xxx

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Mini Me !

Pieni ja pippurinen mini me, saapuu makuuhuoneen ovesta aamulla puoli kuusi, hyppää äidin mahan päälle ja huutaa,
äiti minä haluan nuuttoa ja nukuttia, sitten se pieni ja pippurinen katoaa nurkan taakse ja äidillä on jo kiire, sillä maitopurkki on nurin lattialla !

Se pieni mutta pippurinen mini me kiipeää lipaston päälle, näyttää kieltään ja huutaa,
Äiti kato kun minä olen nuhma, haluan ulos läähylle.
Sitten se pieni mutta pippurinen hyppää alas ja mennä viipottaa ovesta ulos, mennessään se pyytää koiran mukaansa !

Pieni mutta pippurinen mini me syö ja sotkee, kastiketta on enemmän maassa kuin suussa.
pieni ja pippurinen sanoo; Äiti tämä on niikus ei luokapöytä, käkättää ja virnistää.
Tättä on mulle ja tättä on koilalle, ja läts siellä on, kastike ja peruna noh, ainakin koiralla on mukavat oltavat.

Pieni mutta pippurinen mini me ei halua, että hampaita pestään ja vaipassa on väärä kuva.
pieni ja pippurinen haluaa tamanlaiten, kun titkolla.
Pieni mutta pippurinen ei halua omaan nänkyyn vaan äidin, se sanoo; kotka minä olen äitin tyttö ja lakattan äitiä !

Pieni mutta pippurinen saa sen minkä ansaitsee, ison halin, nuukon ja lupauksen että viikonloppuna sitten !

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Olipas mukava viikonloppu

Saimme viikomloppuna aikaiseksi ihan hirmuisesti asioita, jotka ovat roikkuneet viikko, tai oikeastaan kuukausi tolkulla.

1 Saimme vihdoin asennettua siivoiskaapin ovet....remonttihan oli viime kesänä ja valmistui syyskuussa joten ei siinä kauaa mennytkään.

Toinen ikuisuuprojekti joka saatiin päätökseen olivat verhot. Keittiössä ja ruokailutilassa on vihdoin kaikissa kolmessa ikkunassa samanlaiset verhot ja juuri sellaise kuin pitääkin, vain verhotankojen päätynupit pitää vaihtaa !
Maisemaa ikkunasta ei voi kehua, talomme vasemmalla seinustalla noin 3 metrin päästä talosta nousee 10-13 metriä korkea kallio. Ajatuksena on puhdistaa sitä ja asentaa siihen kohdevaloja, jolloin pimeällä näkymä on dramaattinen !




Ruokailutilan seinälle kiinnitimme sisustustarran, joka löytyi myös wilhelmiinan kammarista, josta myös verhot ostettiin. Sama teksti korisaa myös ovikranssissamme olevaa sydäntä, sen tosin tajusin vasta eilen.




3. ikuisuuprojekti on ollut vanha meksikonmäntyinen olohuoneen pöytä, joka ei enää sopinut mihinkään sisustukseen, se on seurannut meitä vanhasta asunnostamme ja mieheni on "rakastanut" sitä niin paljon ettei sitä ole saanut laittaa pois. Ehdotin se tuunaamista ja siitä tuli aivan ihana, harmillista vain ettei se sovi edelleenkään oikein mihinkään. Täytyy sanoa, että hiomahiirellä ja hiomapaperilla, kuultomaalilla ja mustalla spraymaalilla saa ihmeitä aikaan.




Vietimme lauantaina myös naapurintytön 6-vuotis synttäreitä, lahjaksi vein laatikollisen askartelujuttuja, helmiä tarroja, painostanssin, erilaisia liimattavia koristeita kuten perhosia, kukkia ja prinsessoja. Mukana oli myös tyttömäinen kynä ja monta muuta mukavaa juttua. Paketistakin tuli kaunis.