torstai 28. heinäkuuta 2011

Makrokuvausta

Olen ihaillut ystäväni "Tellun" Makrokuvia jo pidemmän aikaa, halu oppia itsekkin on kova. Ei muuta kuin Härkää sarvista nyt kun on kamerakin jolla kyseisien otoksien ainakin pitäisi onnistua.

Makroviikkojen aiheena oli tälläviikolla Maku, kaksi kuvaa toinen sisältä ja toinen ulkoa.
Minun pitää ottaa myös kaikkien aikaisempien viikkojen kuvat, joten makrokuvia tulee vielä paljon lisää.

Antakaa armoa, montaa makrokuvaa ei ole vielä otettu, joten ihan kaikkia kikkoja en vielä osaa, kamerakin on aivan uusi !5 kommenttia:

 1. Tärkeintä on yrittäminen ja uuden opettelu.Itselläkin välillä onnistuu(ihme) välillä ei.Kun omistan vain pokkarin " niin tuurikin pitää olla mukana ja vakaa käsi..onhan nitä telineitä sun muuta mutten jaksa kuljetaa mukanani mitään ylimääräistä. Iloa uuteen harrastukseen.

  VastaaPoista
 2. Hiljaa hyvä tulee ...
  Pian olet mestari makroilemaan, etkä muuta teekään kuin keikut metsässä kamera kaulassa!
  Kivoja hernekuvia. Ensi viikolla varmaan pääsette jo maistelemaan oman maan herneitä. Nam!

  VastaaPoista
 3. Hyvin olet lähtenyt alkuun - herneet ovat maukkaita niin tuoreina kuin keitettyinäkin

  VastaaPoista
 4. Tulit kuin tulitkin mukaan! ( Lueskelin kommenttejasi toisten sivuilta). Hienoa ja hienosti aloitit hernekuvilla. Maukasta monessa muodossa!

  VastaaPoista
 5. Kiva kun tulit mukaan! Hernekuvat on tosi hienoja. Makroilussa, kuten muussakin kuvaamisessa oppii kokoajan uutta ja kehittyy parhaiten paljon kuvaamalla.

  Lisäätkö kommenttiprofiiliksi myös name/URL -vaihtoehdon, niin kaikki muutkin, kuin google ja blogger käyttäjätkin pääsevät kommentoimaan kuviasi.

  Voit osallistua kaikkiin vanhoihin haasteisiin omalla aikataulullasi ja laittaa mieluiten aina lisänä mukaan uuden viikon haastepostaukseen, niin muutkin näkevät vanhojenkin aiheiden kuvasi.

  Lähetän tämän kommentin nyt googletilini kautta, koska vuodatuksen osoitteesta en voinut kommentoida sinulle.

  VastaaPoista