maanantai 4. heinäkuuta 2011

Sairastelua ja Tuunausta

Pari viikkoa on mennyt taasen kuin siivillä. Juhannusviikon vietin Niilon kanssa lastenklinikan infekto-osastolla, Adenovirus, ripulin ja oksennuksen tiimoilta sekä jälleen virtsatie-infektio.
Lauantaiyönä sisään ja seuraavana lauantaina ulos, pitkä reissu siis.

Muutoinkin aika on vierähtänyt kaikenlaisten touhuilujen merkeissä 1-vee juhlat lähestyy samoin kertaalleen peruttu kastejuhla odottaa edelleen juhlimista. Kastehan on annettu 4 päivän ikäisenä, mutta kummeille ja meille vanhemmillekkin juhlan järjestäminen on tärkeää, siitä kummeudesta tulee "virallista"
Pihaa on laitettu kuntoon ja sisätilojakin koitettu viimeistellä, eteisen kaappi on jo koottu, nyt kun vielä seinä saadaan korjattua niin hieno siitä tulee.

Ostin joskus reilu vuosi sitten IKEA:sta valkoisen ihan simppelin "katoksen" sänkyyn, sellaisen valkoisen hyttysverkon.....ruma kuin mikä sellaisenaan, vaan minumpa kaapista löytyi perhosia ja "timantteja" ja tuunasin sen mieleiseksi. Vanhempi tyttäristä meni leikkihuoneen "sängylle" makaamaan, katseli ylös ja tuumasi, äiti ihania perhosia, minä voin melkein kuulla lintujen laulavan !  Silloin tiesin onnistuneeni.
Minun kamerallani ei saa hyviä kuvia tuunauksesta ja se näyttää oikeasti todella kauniilta......

Seuraava tuunaus onkin sitten keittiön pöytä, lähes 3 metrinen ruokapöytä saa tällä viikolla lasikannen päällensä, se mitä sille sitten tapahtuu onkin vielä salaisuus.......
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti